Wisbygymnasiet

Wisbygymnasiet är skolan där elever får kunskaper för framtiden och livet, möter kunniga och engagerade lärare, ingår i ett spännande och kreativt sammanhang och träffar ungdomar från hela Gotland. På Wisbygymnasiet utrustas alla elever på de nationella programmen med en egen bärbar macdator, som man får använda under sina tre år hos oss. Wisbygymnasiet är en av Europaparlamentets ambassadörsskolor.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

Här kan skicka dina frågor till Wisbygymnasiet.

• BF
  • BA