Drottning Blankas Gymnasieskola, Kungsbacka

VÄLKOMMEN TILL DBGY KUNGSBACKA!

MED UTBILDNING I VERKLIGHETEN

Välkommen till en kreativ och studieinriktad skola med internationella kontakter och många samarbetspartners. Vi finns nära allt, mitt i centrum vid Lindens torg.

Skolan har ett många givande samarbeten med näringslivet, vilket bidrar till bra och unik praktik, arbete med internationella projekt, kontakter för ett fortsatt yrkesliv samt även sponsring med speciella material och produkter som vi använder i undervisningen.

Vår skola i Kungsbacka har varje år en modevisning och utställning där elever från skolans alla program hjälps åt att visa sina kunskaper. Elever från Management är konferencierer, modeelever visar upp sina kollektioner och våra frisör eller hår- och makeupstylister står för styling och hår.

Varmt välkommen till oss!

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola, Kungsbacka.

• HV
  • EK