Vi ses 8 - 10 oktober på Gymnasiedagarna på Svenska mässan i Göteborg!

Drottning Blankas Gymnasieskola Kungsbacka

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola Kungsbacka!

Välkommen till en kreativ och studieinriktad skola med internationella kontakter och många samarbetspartners. Vi finns nära allt, mitt i centrala Kungsbacka vid Lindens torg.

Drottning Blankas Gymnasieskola är skolan som är engagerad i sina elever, sitt närområde och världen. Genom personligt engagemang når vi tillsammans med våra elever framgång. Vi är den lilla, personliga skolan där trygghet och trivsel är våra ledord. Våra nischade utbildningar inom ekonomi, kriminologi, frisör och hår- och makeupstylist är populära och ger dig bra förutsättningar för jobb eller vidare studier.

Skolan har många givande samarbeten med näringslivet, vilket bidrar till bra och unika utbildningar samtidigt som du ges möjlighet att bygga ditt kontaktnät för ett framtida yrkesliv.

Läs mer på vår hemsida

Varmt välkommen till oss!

Visa mer

Kontakta Drottning Blankas Gymnasieskola Kungsbacka


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Kungsbacka. Drottning Blankas Gymnasieskola Kungsbacka hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • EK
  • SA
  • HV

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!