På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Bromma Gymnasium

Bromma gymnasium är en teoretisk skola som ligger i en trevlig villamiljö nära Stockholms innerstad. Oavsett vilket av skolans fyra program du väljer så får du en stark profilering. Intill Stora Mossens IP har skolans nationellt godkända idrottsutbildningar inom fotboll och basket en naturlig plats.

Skolan är nyrenoverad, fräsch, lugn och trevlig att vistas i. Bromma gymnasium är en modern gymnasieskola med utbildning av hög kvalitet. Hos oss möts du av legitimerade och engagerade lärare som trivs med sitt arbete och samarbetar i arbetslag.

Entreprenörskap är ett av våra fokusområden. De senaste åren har Bromma gymnasium satsat på att låta elever starta, driva, utveckla och avveckla ett företag i samarbete med organisationen Ung Företagsamhet. Vi är nu en av Sveriges största UF-skolor och våra elever har vunnit många priser både regionalt och nationellt.

Skolan har en mycket aktiv idrottsförening som anordnar bollspel, träning och Skol-DM. Vi genomför också flera skolgemensamma trivselaktiviteter under läsåret för att främja vår gemenskap och vår trivsel.

Genom våra nationella idrottsutbildningar (NIU) inom basket och fotboll kan du som är idrottsintresserad fullfölja en högskoleförberedande utbildning och samtidigt få tid till din idrottssatsning. Vi samarbetar sedan många år tillbaka med Brommapojkarna och Alvik Basket. Alla program utom Teknikprogrammet kan kombineras med idrottsutbildningarna.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Bromma Gymnasium.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • niu
  • NA
  • TE
  • EK
  • SA
  • IMS