Bromma Gymnasium

Bromma gymnasium är Stockholms äldsta gymnasieskola utanför tullarna. Skolan ligger i ett lugnt område som ger studiero, trygghet och trivsel. Skolan får bra omdömen i utvärderingar – både nuvarande och tidigare elever tycker att utbildningen håller hög kvalitet. Lärare och elever trivs på skolan och är tillsammans engagerade i att skapa den bästa utbildningen.

Vi erbjuder utbildningar inom samhällsvetenskap, naturvetenskap, ekonomi och teknik.

Genom våra nationella idrottsutbildningar inom basket och fotboll kan du som är idrottsintresserad fullfölja en högskoleförberedande utbildning och samtidigt få tid till din idrottssatsning.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING