Söderslättsgymnasiet

Söderslättsgymnasiet erbjuder utbildning av hög kvalitet där målet är att förbereda dig som elev på bästa sätt inför kommande yrkesliv och fortsatta studier. Vi finns i centrala Trelleborg, mellan slätten och havet, där vi bygger kunskap och skapar drömmar.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Praktiska Gymnasiet Malmö Norra

Ta smartaste vägen till jobb eller högskola!

• EE
    • FT
    • VF
  • Thoren Business School Malmö

Traditionell kunskap. Verkligt företagande. Global förståelse. Allt förenat i en stark skolanda.

• Sjölins Gymnasium Malmö

Välkommen till Sjölins Gymnasium i Malmö! Vi på Sjölins gymnasium använder oss av verklighetsb...

• JENSEN gymnasium Lund

När eleverna själva tycker till i våra enkäter så är lärarna det som de tycker är allra bäst!

• FS
  • Kunskapsgymnasiet Malmö

Kunskapsgymnasiets arbetssätt sätter ditt resultat i fokus

• IMS
  • Hörby Yrkesgymnasium

Skolan för dig som vill få din yrkeskompetens på ett lite mindre gymnasium med engagerade lärare

• BA
    • FT
  • JENSEN gymnasium Malmö

Väljer du JENSEN gymnasium kommer du att ha tre roliga och utmanande år framför dig!

Kontakta Söderslättsgymnasiet

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Söderslättsgymnasiet. Söderslättsgymnasiet hör av sig inom kort!

• niu
  • TE