Vi ses på Framtidsmässan på Kristianstads Arena den 8 oktober kl.9-19!

NTI Gymnasiet Kristianstad

En ledande skola inom science och tech!

Vi är en gymnasieskola för dig som vill vara en del av IT-utvecklingen! Om du vill gå en attraktiv, IT-profilerad gymnasieutbildning är NTI Gymnasiet Kristianstad det självklara valet. Vi är med och bidrar till IT-utvecklingen i nära samarbete med näringslivet samt med programmerare och IT-tekniker vid Högskolan Kristianstad. Detta gör att vår utbildning – och dina kunskaper – alltid är uppdaterade och förhåller sig till den senaste forskningen och det som branschen efterfrågar här och nu.

Vår skola blir din första arbetsplats, där du lär dig arbeta och samarbeta ämnesöverskridande. På så sätt fångar vi också upp dig som elev tidigt, så att du kan utveckla de kunskaper du besitter för att nå din fulla potential. Vi är mer än bara ett gymnasieval. Vi är din framtid.

 • SKOLANS LÄGE
  Vi har ett centralt läge med gångavstånd till buss- och tågstation gör att du som pendlar smidigt tar dig till skolan.
   
 • VÅR FILOSOFI
  Vårt schema är organiserat på så sätt att du som elev har kortare men fler lektioner i veckan, vilket gör att din koncentration ligger på toppnivå!
   
 • GEMENSKAP
  Vi är en skola där trygghet, gemenskap och motivation är ledord i vår gemensamma NTI-anda!
   
 • NTI GYMNASIEINGENJÖR 
  Vi erbjuder även en ytterligare väg att gå för dig som läst teknikprogrammet – nämligen vår ettåriga påbyggnadsutbildning inom mjukvarudesign som leder till en gymnasieingenjörsexamen.

Läs mer om oss på vår hemsida!

Om NTI Gymnasiet
NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På våra 25 skolor runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss.

Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

Kontakta NTI Gymnasiet Kristianstad


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till NTI Gymnasiet Kristianstad. NTI Gymnasiet Kristianstad hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

 • TE
 • EE

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!