Lindeskolan

Lindeskolan - en skola med många möjligheter och stor valfrihet för dig som elev. En skola där du får hjälp av kunniga och engagerade lärare som hjälper dig att utvecklas och växa som människa. Oavsett vilket program du väljer på Lindeskolan så kan du kombinera dina studier med Idrottscollege.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Praktiska Gymnasiet Örebro

Vi på Praktiska tror på idén om lärande genom att varva teori och praktik

• FT
    • HV
    • IN
    • BA
    • EE
    • VF
    • IMV
    • IMY

Här kan skicka dina frågor till Lindeskolan.

• BF
  • NA