ProCivitas Privata Gymnasium Lund

Välkommen till ProCivitas Privata Gymnasium Lund!

På ProCivitas i Lund möts du av skolans engagerade personal. Vi har som ambition att ge dig som elev de bästa förutsättningarna för att lyckas med dina studier och ditt framtida yrke. Våra lokaler ligger mitt på Lunds universitetsområde i före detta Anatomiska institutionen.

Entreprenörskap
Vi använder Ung Företagsamhets välbeprövade koncept för hur man startar och driver ett eget företag under ett skolår. Du lär dig ta ansvar, tränar din kommunikativa förmåga och utvecklar din drivkraft. Du driver ett riktigt företag baserat på en egen affärsidé, träffar kunder, köper in från leverantörer och ställer ut på mässor. 

Samverkan med näringslivet
På ProCivitas samverkar vi med det lokala näringslivet på flera olika sätt. Bland annat erbjuder vi dig en mentor som fungerar som ditt personliga bollplank. Som komplement till undervisningen bjuder vi även in spännande föreläsare som delar med sig av sina erfarenheter inom många olika ämnen.

Gemenskap
För att nå goda studieresultat måste du trivas, må bra och känna dig trygg. Vi har en stark gemenskap och många uppskattade traditioner som till exempel teambuildingsläger, galakvällar, sleepovers och mycket annat.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till ProCivitas Privata Gymnasium Lund.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA