Vi ses den 6 oktober på Örebros gymnasiemässan!

LBS Kreativa gymnasiet Örebro

Creators welcome!

Nu har vi flyttat in i vårt sprillans nya Campus i nybyggda Eyra Center! Campuset erbjuder en fantastiskt kreativa miljö helt anpassad efter våra önskemål och behov. Vi är så glada att få vara en del av denna satsning i nära anslutning till Örebros eventstråk och ca 1 km från Örebro Universitet.

I Örebro finns mängder av möjligheter för oss att integrera utbildningen med såväl medie- som spelbranschen och vi använder oss av den senaste tekniken. Här kommer du att få en gymnasieutbildning av hög kvalitet samtidigt som du ges en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om en karriär inom grafik-, medie-, system- och spelbranschen.

Var kreativ och få högskolebehörighet!

LBS har fokus på att varje elev ska kunna nå sin fulla potential och prestera resultat som ger många valmöjligheter för vidare studier. För det krävs självförtroende och en trygg och trivsam skolmiljö. Men det krävs också motivation.

På LBS erbjuder vi skarpa medieutbildningar där du förutom den traditionella undervisningen även får skapa och uttrycka dig inom områden som intresserar dig lite extra. Det ger en skola med speciell samhörighet, dynamik och kreativitet. Det ger engagerade lärare och självständiga elever. Det ger en skola som erbjuder både mediekompetens och högskolebehörighet.

Plugga ditt intresse på LBS!

Samtliga våra utbildningar ger högskolebehörighet. Hos oss får du även lära dig mer om områden som intresserar dig. Du får också jobba med dem både praktiskt och kreativt. LBS erbjuder utbildningar inom speldesign och spelutveckling, e-sport, media och grafisk design. Hos oss lägger du grunden för att kunna läsa vidare och utvecklas inom ditt intresse. Målet är att du efter dina tre år hos oss ska känna dig ordentligt förberedd och säker inför framtiden.

Här kan skicka dina frågor till LBS Kreativa gymnasiet Örebro.

• TE
  • ES