RgRh Umeå - Riksgymnasiet för rörelsehindrade

Umeå kommun erbjuder anpassade utbildningar för dig med fysiska funktionsvariationer. Skola, habilitering och elevhem ingår som ett paket. På skolan finns elevassistenter som ger stöd i klassrummen, på rasterna, på lunchen och under andra aktiviteter som sker under skoldagen. Eleverna erbjuds även habiliteringsinsatser under skoldagen. Du kan söka till Umeås fyra kommunala skolor.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

Kontakta RgRh Umeå - Riksgymnasiet för rörelsehindrade

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till RgRh Umeå - Riksgymnasiet för rörelsehindrade. RgRh Umeå - Riksgymnasiet för rörelsehindrade hör av sig inom kort!

• NA
  • TE