Skärgårdsgymnasiet Åkersberga

Hos oss får du goda förutsättningar för framtida arbete eller studier. Inte minst viktigt är att du som elev ska tycka att det är lärorikt och intressant att vara i skolan! Vårt mål är att du som elev ska få en trygg skolmiljö, bli sedd och få den utbildning du förväntar dig.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Yrkesgymnasiet Huddinge

Mindre snack, mer verkstad.

• FS
    • IN
    • VF
    • VO
  • Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• NA
    • HU
  • Berga Naturbruksgymnasium

Berga är gymnasiet för dig som är intresserad av hästar, djursjukvård, lantbruk mm

• GS
  • Carl Wahren Gymnasium

Skolan sätter kunskap och individen i centrum

• NA
    • HT
    • RL
    • IN
    • VF
    • BF
    • VO
    • IMS
  • NTI Gymnasiet Nacka

På NTI Gymnasiet Nacka är vårt fokus på framtidens kunskaper och yrken. Om 20 år kommer det finna...

• TE
  • Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• EK
    • MX
  • Stockholms Transport och Fordonstekniska Gymnasium (STFG)

Våra kunniga och motiverade lärare ger dig en fordonsteknisk utbildning i världsklass!

• GS

Här kan skicka dina frågor till Skärgårdsgymnasiet Åkersberga.

• FS
  • RL