NTI Gymnasiet Stockholm

NTI Gymnasiet Stockholm erbjuder undervisning av högsta kvalitet. Alla program har personal med spetskompetens inom sina områden – lärare som i många fall har nära samarbeten med olika högskolor och universitet för att utvecklas ytterligare. Hos oss finns dessutom möjlighet till spännande internationella möten. Vi har ett etablerat utbyte med en skola i Japan, dit en grupp elever och personal varje år. Du kan också läsa ett år på ett skandinaviskt gymnasium i Europa. Eller – om du går vårt IT-program – göra din praktik utomlands!

LÄGET
Vi är lokaliserade i Sabbatsbergsområdet. Ett perfekt läge mellan Odenplan och T-centralen.

VÅRA LOKALER
Skolan ligger på Craafords väg i trivsamma, tillgängliga och välutrustade lokaler.

GEMENSKAP
Vi har heltidsmentorer och våra elever tycker att trygg lärmiljö och god gemenskap är utmärkande för skolan.

VÅRA PROGRAM:

NTI TEKNIK - Teknikprogrammet inriktning informations- och medieteknik
Programmet ger en möjlighet att få ägna mycket tid tlll fördjupning inom webb och programmering. Du får gedigen träning i matematisk och teknisk problemlösning och kan även välja att fördjupa dig i mjukvaruutveckling med fokus mot spel.

NTI DESIGN - Estetiska programmet med inriktning estetik och media
Detta programmet berättar om färg, form, funktion och budskapet bakom en produktion. Alla dessa delar används i produktion oavsett om det gäller en reklamkampanj, lansering av sociala media, design av en webbplats/app eller utvecklingen av en mjukvara.

NTI IT - El- och energi-programmet med inriktning på dator- och kommunikationsteknik
Här är det fullt fokus på web- och nätverkskurser. Det gör eleverna väl förberedda när de kommer ut på praktik – och mycket attraktiva för nätverksbranschen efter avklarad examen. Företag skriker efter nätverkstekniker som behärskar programmering och här blir du även certifierad inom Cisco och Microsoft.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Stockholm.

• EE
  • ES