Vi ses den 21-23 november 2023 på Stockholmsmässan i Älvsjö!

Internationella Hotell- och Restaurangskolan, IHR

Välkommen till IHR, Internationella Hotell- och restaurangskolan! Vi utbildar framtidens hållbara kockar, eventmanagers, konditorer, hotellreceptionister, sommeliers och servitörer. Hos oss får du jobba mycket praktiskt och känna pulsen i köket, bageriet eller i hotellobbyn. 

Våra program är yrkesprogram, det betyder att du får en yrkesexamen och kan börja jobba direkt efter gymnasiet. Förutom en yrkesexamen får du också grundläggande högskolebehörighet och möjlighet att studera vidare på universitet och högskola.

De flesta av våra elever blir kockar, kallskänkor, servitörer/servitriser eller arbetar inom turistnäringen, på hotell eller med event. De har oftast caféer, hotell, restauranger, cateringfirmor eller båtar som sina arbetsplatser. Eftersom hotell- och restaurangyrket ser ganska lika ut, oavsett land, ligger världen för dina fötter med stora möjligheter att få jobb eller praktik utomlands. 

Campus Södermalm hösten 2022
Hösten 2022 flyttade vi in till sprillans nya Campus Södermalm, som är ett nytt och modernt skolcampus med stora ytor och bra studiemiljö. I lokalerna har vi de bästa förutsättningarna för dig att testa dina färdigheter och utvecklas i ett nytt kök och restaurang, nytt bageri och nya hotellmiljöer. 

Du kan läsa mer om vår skola och våra program på vår webbplats.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Internationella Hotell- och Restaurangskolan, IHR.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • HT
  • RL