Stockholms Transport och Fordonstekniska Gymnasium (STFG)

För att möta motorbranschens rekryteringsbehov måste utbildningen vara kvalitativ och därigenom attraktiv. Det blir den genom Motorbranschcollege. Motorbranschcollege är ett kvalitetssystem som riktar sig mot särskilt utvalda gymnasieskolor som tillhandahåller utbildningar mot motorbranschens yrken. Vi är en utvald gymnasieskola!

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Väsby Nya Gymnasium

"Väsby nya gymnasium är ett jättebra val av skola – vi har engagerade elever, fantasti...

• niu
    • EK
    • HT
  • Framtidsgymnasiet Stockholm

Ta smartaste vägen till jobb eller högskola!

• VF
  • Åva Gymnasium

Åva – med blick för kunskap!

• BF
    • IB
    • EK
    • VO
    • RL
  • S:t Martins gymnasium

Välkommen till yrkesgymnasiet där eleven står i fokus

• HV
    • BA
  • Mimers gymnasium

Ett vanligt gymnasium för dig med Asperger och ADHD

• Värmdö Tekniska Gymnasium, VTG

En väletablerad skola med erfarenhet. Kunskap och verktyg - för jobb och framtid.

• BA
    • VF
  • Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
    • GS

Här kan skicka dina frågor till Stockholms Transport och Fordonstekniska Gymnasium (STFG).