Stockholms Transport och Fordonstekniska Gymnasium (STFG)

Vi erbjuder moderna och välutrustade lokaler, som tillsammans med kunniga och motiverade lärare erbjuder en fordonsteknisk utbildning i världsklass.
Från starten 2005 har skolan vuxit snabbt och samarbetar idag med stora aktörer som t.ex. Scania, Volvo Trucks, MAN och har i dag mer än 200 företag involverade i verksamheten. Scania använder sig av STFG som modellskola tillsammans med den egna skolan som finns på Scanias område i Södertälje (MTG).

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Yrkesgymnasiet Sollentuna

Yrkesgymnasiet - vi vill göra dig anställningsbar

• Tumba gymnasium - Xenter