Sågbäcksgymnasiet

SGY är ett yrkesgymnasium i Huddinge kommun utanför Stockholm. Våra elever har tillgång till välutrustade verkstäder, kök och restaurang på skolan och du gör din praktik på olika yrkesplatser. Vi har en hög lärartäthet och är kända för att våra elever utvecklas både yrkesmässigt och teoretiskt.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• niu
  • Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• ES
  • Sjölins Gymnasium Nacka

På Sjölins Gymnasium står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra

Alla våra program är studieförberedande inför universitet och högskola

• TE
  • Hvilan i Stockholm

Välkommen till Hvilan Gymnasium i Stockholm Hvilan Gymnasium vill ge dig de bästa förutsättnin...

• Mimers gymnasium

Ett vanligt gymnasium för dig med Asperger och ADHD

• IMV
  • JENSEN gymnasium Norra

Välkommen till Vasastans kvalitets- och affärsskola!

• TE
    • EK

Här kan skicka dina frågor till Sågbäcksgymnasiet.

• niu
  • HT