Sågbäcksgymnasiet

SGY är ett yrkesgymnasium i Huddinge kommun utanför Stockholm. Våra elever har tillgång till välutrustade verkstäder, kök och restaurang på skolan och du gör din praktik på olika yrkesplatser. Vi har en hög lärartäthet och är kända för att våra elever utvecklas både yrkesmässigt och teoretiskt.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Kunskapsgymnasiet Globen

Kunskapsgymnasiets arbetssätt sätter ditt resultat i fokus

• Odengymnasiet

Hur kan vi hjälpa dig att nå din "maxlevel"?

• HV
    • TE
  • Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
  • Fryshusets Gymnasium

Väx med oss på Fryshusets Gymnasium! Kombinera utbildning med det du älskar!

• niu
    • HA
    • ES
  • Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
  • Didaktus Liljeholmen

Alla som går på Didaktus kan bli högskolebehöriga!

• BF
  • Väsby Nya Gymnasium

"Väsby nya gymnasium är ett jättebra val av skola – vi har engagerade elever, fantasti...

• niu
    • TE
    • HT
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Sågbäcksgymnasiet.

• BF
  • FT