Österänggymnasiet

Vårt breda och varierade utbud av utbildningar skapar en kreativ och dynamisk atmosfär. Eleverna framhåller den speciella Österängsanda som gör att gymnasietiden upplevs som både positiv och utvecklande. Vi tror på elevens vilja och förmåga att ta ansvar för sin egen utveckling och sitt lärande.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Karolinaskolan

Karolinaskolan är särskilt utformad för ungdomar som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

• NB
    • IMY
    • IMA
  • Ystad Fria läroverk

Du ska känna dig hjärtligt välkommen till vår skola i Ystad

• HA
    • HV
    • RL
    • IMV
  • Kunskapsgymnasiet Malmö

Kunskapsgymnasiets arbetssätt sätter ditt resultat i fokus

• IMS
  • Thoren Innovation School Helsingborg

Thoren Innovation School är skolan med sikte på framtiden – här är alla program utformade f...

• NTI Gymnasiet Helsingborg

Vill du lära dig använda teknik som idag inte existerar

• ES
  • ProCivitas Privata Gymnasium Lund

ProCivitas Privata Gymnasium har som ambition att vara Sveriges bästa gymnasieskola

• ProCivitas Privata Gymnasium Helsingborg

• EK

Här kan skicka dina frågor till Österänggymnasiet.

• IN
  • RL