NTI Gymnasiet Lund

Drömmer du om ett framtida yrke inom IT och teknik? På NTI Gymnasiet i Lund får du de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i dina studier. Här erbjuds en kvalitativ utbildning i nära samarbete med regionens näringsliv. Vår skola är en naturlig del av samhället med hjälp av intressanta gästföreläsare och spännande studiebesök. Vi är övertygade om att du växer som elev om omvärlden syns i din vardag. Här finns en unikt bred kompetens inom programmering. Du har också möjlighet att göra utlandspraktik i Spanien och Portugal.

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På 20 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Inspireras

Reportage & Nyheter

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Lund.

• EE
  • TE