Lundellska Skolan

Vi erbjuder högkvalitativ utbildning i en inspirerande miljö. Oavsett vilken av våra utbildningar du väljer, kan du känna dig säker på att alla lärare är behöriga & att all undervisning är lärarledd. Dessutom är vi noga med att erbjuda våra elever hjälp att maximera sina meritpoäng.

Skolans strategiska läge mellan Ångströmlaboratoriet, Biomedicinskt centrum & SLU ger stora möjligheter till forskningsanknytning. Alla elever, oavsett utbildning, erbjuds kurser inom ekonomiområdet på individuella valet som ex. småföretagande.

Hos oss får du som behöver hjälp av erfarna specialpedagoger, all kurslitteratur tillhandahålls i inläst form och vi arbetar med speciella programvaror för elever med läs- och skrivsvårigheter.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING