Vi ses på Fyrishov Arena i Uppsala kl.9.00 - 19.00 den 14 november! Välkommen att träffa oss i monter 20

ProCivitas Privata Gymnasium Uppsala

ProCivitas Uppsala slår upp portarna höstterminen 2020. På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.

Här kan skicka dina frågor till ProCivitas Privata Gymnasium Uppsala.

• NA
  • EK