ProCivitas Privata Gymnasium Uppsala

Välkommen till ProCivitas Privata Gymnasium Uppsala, en gymnasieskola i ett toppmodernt skolcampus på Polacksbacken!

På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet och våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.

Som ProCivitas-elev kan du förvänta dig en skolgång utöver det vanliga. Vi vill att du, utöver att få gedigna teoretiska kunskaper, ska få möjlighet att förbättra din sociala och kommunikativa kompetens samt utveckla din egen drivkraft. Utbildningen syftar till att koppla samman teori och verklighet, vilket ger dig en säker plattform inför framtiden.

För att ytterligare förstärka kopplingen erbjuder vi dig en mentor från arbetslivet samt bjuder in föreläsare från olika branscher och inom olika kompetensområden. För att nå goda studieresultat är det viktigt att du trivs, mår bra och känner dig trygg.

Skolans personal strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna för dig som elev och vi har en harmonisk studiemiljö som inspirerar och ger studiero. Stämningen på ProCivitas präglas av att både personal och elever behandlar varandra med respekt och ödmjukhet.

Som elev hos oss kommer du att ses som en vuxen människa – med både den frihet och de krav det innebär. De framgångar som ProCivitas koncept givit gör att vi idag är på god väg mot målet att vara Sveriges bästa gymnasieskola.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till ProCivitas Privata Gymnasium Uppsala.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA