Drottning Blankas Gymnasieskola Uppsala

Vi hette tidigare Hagströmska Gymnasiet, men bytte namn till Drottning Blankas Gymnasieskola sommaren 2020.

På Drottning Blankas Gymnasieskola arbetar vi målmedvetet för att eleverna ska nå sin fulla potential.
Hos oss är det viktigt att det går bra för dig, att du känner delaktighet och får vara med och påverka skolans utveckling. Vi jobbar tillsammans för att du ska uppleva att din utbildning är meningsfull.

Det här är en skola där du som elev ställs i centrum. Här får du möjlighet till en verklighetsförankrad utbildning som ger dig en bra grund för framtiden. Vi har samlat kunniga och erfarna lärare inom varje program som säkerställer en hög nivå på utbildningarna. Här får du en verklighetsförankrad utbildning i nära samarbete med yrkeslivet. För oss är det viktigt med glädje i skolan, både vad gäller utbildningarna och skolmiljön. Det är lättare att lära sig om man har kul och därför är det viktigt med en stimulerande miljö som bidrar till ökad inspiration och motivation.

Skolan har ett attraktivt läge, i centrala Uppsala, med goda kommunikationsmöjligheter och en härlig utsikt över Resecentrum.

Här kan skicka dina frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Uppsala .

• EK
  • ES