Finnvedens Gymnasium

På Finnvedens gymnasium satsar man hårt på elevinflytande och hälsa. Alla elever har idrott på schemat. För de som känner att de har för lite finns även möjlighet till frivillig idrott. Vi erbjuder även idrottsprofil, fotbollsprofil och ishockeyprofil som ett individuellt val under tre år. Dessa profiler kan du välja oavsett vilket program du går på.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• LBS Kreativa Gymnasiet Jönköping

LBS Jönköping startade hösten 2011. Skolan ligger mycket centralt, precis vid Resecentrum och Vät...

• ES
    • TE

Här kan skicka dina frågor till Finnvedens Gymnasium.

• BF
  • NA