Njudungsgymnasiet

Välkommen till Njudungsgymnasiet där resultat och trivsel går hand i hand. Vi ligger i Sverige-toppen när det gäller andelen elever som tar gymnasieexamen. Det är vi stolta över.

Att elever lyckas på Njudungsgymnasiet är ingen tillfällighet. Vi har engagerade lärare och personal som arbetar efter visionen: Vi utmanar till lärande. För livet.

Miljön du kommer till är trivsam och öppen. I vår nya restaurang lagas maten från grunden och så långt det är möjligt med lokala råvaror. Vi har en modern aula och olika uppehållsrum som tillsammans med vårt café i Gallerian är mötesplatser med atmosfär.

Njudungsgymnasiet erbjuder 15 nationella program, idrottsgymnasium, musiktillägg, introduktionsprogram samt gymnasiesärskola. Oavsett val av program kan du läsa in grundläggande behörighet till högskolan under din gymnasietid.

Vi hälsar dig välkommen till Njudungsgymnasiet och det är vår förhoppning att du ska finna en bra utbildningsväg som lägger grunden för ditt yrkesval. Vi som arbetar på skolan är till för att du ska få bästa möjliga förutsättningar för en bra utbildning. Prata med oss.

Vi är övertygade om att du kommer att trivas här.

Du har på Njudungsgymnasiet

• Duktiga och engagerade lärare
  • Brett utbud av program, inriktningar och kurser
  • Stimulerande miljöer för lärande och utveckling
  • Utrustning i toppklass

Musiktillägg
Oavsett vilket program du väljer att gå, kan du utveckla ditt musikintresse med musiktillägget.

Musiktillägget kombinerar undervisning i grupp, med individuella studier. Musiktillägget är ett individuellt val för dig som valt andra gymnasieprogram än det estetiska.

Idrottsintresserad?
Vill du kombinera gymnasiestudier med satsning på idrott finns nationell idrottsutbildning (NIU) inom fotboll och bandy. Vi har också idrottsprofil (LIU) inom ishockey, tennis, golf och innebandy.

Vi utmanar till lärande. För livet.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Njudungsgymnasiet.

• NA
  • FT