Aleholm

På Aleholm ska du kunna vara med och påverka din vardag och skolan erbjuder många utbildningsmöjligheter. Det skapar delaktighet, trygghet och arbetsglädje. Genom ett bra samarbete mellan elever och lärare arbetar vi att alla ska trivas och skolan bedriver undervisning för både ungdomar och vuxna. Här får du kunskaper som kan dra nytta av hela livet. Om du kommer från annan ort ordnar skolan ett tryggt boende i lägenheter.

Idrott

Som elev på riksidrottsgymnasiet (RIG) i skytte med inriktning mot gevär och pistol kan du både satsa på din idrott och dina studier på ett av våra nationella program. På Aleholm kan du även kombinera fotboll med gymnasieutbildning genom en lokal idrottsutbildning (LIU)

Här kan skicka dina frågor till Aleholm.

• NA
  • IN