Burgårdens gymnasium

Burgården är skolan där yrkesdrömmar blir verklighet! Här rör sig framtidens frisörer och fashion designers tillsammans med undersköterskor, barnskötare, naturvetare, djurvårdare och väktare. Vi jobbar med öppet sinne, stort hjärta och yrkesstolthet som smittar. Vi har yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Vi har även program för elever med diagnos inom AST.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

Här kan skicka dina frågor till Burgårdens gymnasium.

• NA
  • HV