Kunskapsgymnasiet Göteborg

Kunskapsgymnasiet Göteborg – Mer än kunskap
På Kunskapsgymnasiet sätter vi kunskap och utveckling i fokus. Med gedigna ämneskunskaper samt studiecoachning individuellt och i grupp blir du väl rustad för vidare studier, eget företagande eller vad du än väljer att göra efter din gymnasieutbildning. Genom vår ledarskapsutbildning får du erfarenhet av att leda dig själv och andra.

Fyra högskoleförberedande program
Vi erbjuder fyra högskoleförberedande program: Ekonomi, Natur-, Samhällsvetenskap- samt Teknikprogrammet.

Gemenskap och utveckling
Vårt sätt att arbeta i olika gruppkonstellationer bygger nära relationer mellan våra elever och lärare. Kulturen på skolan präglas av kamratskap, respekt och förståelse för varandras olikheter. Här kan du vara dig själv och samtidigt ingå i en gemenskap. Kunskapsgymnasiet ligger i Gårda och är en mångkulturell skola med många traditioner. Varje år arrangeras en till exempel en prestigefylld beach­volleyboll­turnering och för våra studenter är studentexamen en stor högtid när de lämnar skolan fyllda av stolthet och framtidstro.

Här kan skicka dina frågor till Kunskapsgymnasiet Göteborg.

• NA
  • TE