På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Kunskapsgymnasiet Göteborg

En skola med höga ambitioner

På Kunskapsgymnasiets fyra våningar pågår det ständigt en mängd aktiviteter. Lektioner och seminarier blandas med workshops eller personliga möten mellan lärare och elever. Det är så det ska vara på en skola, tycker vi! Individuella lösningar för att alla är olika och lär på olika sätt.

Efter tolv år är Kunskapsgymnasiet Göteborg en väletablerad skola med höga ambitioner. En plats där varje elev har möjlighet att påverka sina studier. Miljön är mångkulturell där elever från skilda bakgrunder förenas. Vänskap, projektarbeten och gemensamma idéer skapar nya traditioner och möjligheter över alla gränser.

Vi erbjuder fyra högskoleförberedande program
Teknikprogrammet
startade för tre år sedan i ett samarbete med Bygg- och fastighetsutvecklingsföretaget NCC. Som teknikelev kommer du på nära håll att uppleva hur olika byggprojekt utvecklas. Du kommer att ha regelbunden kontakt med NCC och i årskurs tre gör du en studieresa till ett land där NCC är verksamt.

Studerar du på Ekonomiprogrammet får du en bred utbildning inom ekonomi och juridik. En spännande utmaning blir att starta ett företag inom ramen för Ung Företagsamhet och möta elever från andra Kunskapsgymnasier i tävlingen Business Challenge.

Väljer du Natur- eller Samhällsvetenskapsprogrammen märker du också våra samarbeten med näringslivet och högskolan. På utbildningen blandas spännande gästföreläsare med studiebesök.

Oavsett vilket program du väljer att gå så kommer vi att göra vårt yttersta för att du ska trivas. Fullmatad med kunskap och med utvecklade förmågor kommer du att vara redo för en framtid som vi ännu inte vet så mycket om.

Du vet väl att du är välkommen att testa att vara elev hos oss för en dag? Kontakta respektive skola så berättar vi hur du gör!

Läs mer om våra program och arbetssätt på kunskapsgymnasiet.se. Kom och träffa oss på gymnasiemässan samt på våra öppna hus, så berättar vi mer om fördelarna med att vara elev hos oss!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Kunskapsgymnasiet Göteborg.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • SA
  • NA
  • EK
  • TE