Vallentuna gymnasium

När du börjar hos oss kommer du att märka av den positiva stämningen. Du kommer att tillhöra en klass och ett arbetslag, och du får en mentor som hjälper dig att planera och följa upp dina studier.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Järfälla gymnasium

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier...

• EK
    • ES
    • NA
    • TE
    • BA
    • EE
    • VF
    • IMV
    • IMA
    • IMS
    • GS
    • GSI

Här kan skicka dina frågor till Vallentuna gymnasium.

• FT
  • HA