Vadsbogymnasiet

En skola för dig!
Vadsbogymnasiet är en skola där elever, lärare och övrig personal trivs. Det är viktigt för oss att du får vara den du är och att du utvecklas så långt som möjligt. Vår förhoppning är att du ska hitta rätt program som antingen leder till drömjobbet direkt efter studenten eller till fortsatta studier på högskola eller universitet.

Kompetenta och behöriga lärare är en garanti för att nivån på undervisningen håller hög kvalitet. Vadsbogymnasiet har hög andel behöriga lärare.

Skolan ligger centralt i Mariestad
Här har du närhet till kommunikation, affärer och Sveriges största sjö! Mariestad har ett rikt föreningsliv så det är lätt att fylla fritiden med aktiviteter. Efter skolan kan du också lätt ta dig till centrum för en fika eller till stranden för ett dopp.

Här kan du se olika filmer från skolan!

Vill du jämföra oss med andra gymnasieskolor, klicka här!

Här kan skicka dina frågor till Vadsbogymnasiet.

• BF
  • NA