Svalöfs Gymnasium

Skolans vision är "Lärande på riktigt" och detta präglar allt arbete på skolan. Att få förståelse och att se sammanhang gör lärandet meningsfullt och förbereder eleverna för vad det innebär att leva i ett samhälle med snabba förändringar, ställningstaganden och beslut.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Tycho Braheskolan

Här får du de bästa möjligheterna att utvecklas och lära

• JENSEN gymnasium Lund

När eleverna själva tycker till i våra enkäter så är lärarna det som de tycker är allra bäst!

• FS
  • Perstorp Tekniska Gymnasium

12 veckors praktik och två av dessa veckor genomförs i utlandet

• IN
  • ProCivitas Privata Gymnasium Malmö

ProCivitas Privata Gymnasium har som ambition att vara Sveriges bästa gymnasieskola

• niu
  • Praktiska Gymnasiet Helsingborg

Vi på Praktiska tror på idén om lärande genom att varva teori och praktik

• HV
    • BA
    • FT
    • IN
    • VF
    • IMV
    • IMY
  • Thoren Business School Helsingborg

Traditionell kunskap. Verkligt företagande. Global förståelse. Allt förenat i en stark skolanda.

• NTI Vetenskapsgymnasiet Helsingborg

Inför läsåret 23/24 inleds en process som på sikt innebär att NTI Vetenskapsgymnasiet Helsingborg...

Kontakta Svalöfs Gymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Svalöfs Gymnasium. Svalöfs Gymnasium hör av sig inom kort!

• BA
  • FT