Svalöfs Gymnasium

Skolans vision är "Lärande på riktigt" och detta präglar allt arbete på skolan. Att få förståelse och att se sammanhang gör lärandet meningsfullt och förbereder eleverna för vad det innebär att leva i ett samhälle med snabba förändringar, ställningstaganden och beslut.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• JENSEN gymnasium Lund

När eleverna själva tycker till i våra enkäter så är lärarna det som de tycker är allra bäst!

• HA
    • EK

Här kan skicka dina frågor till Svalöfs Gymnasium.

• NA
  • FT