Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City!

Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City hittar du i våra fina lokaler på Östra Kanalgatan 3 som är väl anpassade till våra utbildningar. 

Hos oss har du möjlighet att växa och bli väl förberedd för både arbetsliv och vidare studier. Vi samarbetar med det lokala näringslivet för att göra din utbildning så verklighetsförankrad som möjligt, samtidigt som våra internationella samarbeten ger dig nya perspektiv och kunskaper som du har nytta av långt efter examen. 

På Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City ser vi din personliga utveckling som en viktig värdegrund i undervisningen, samtidigt som vi vill att varje elev ska känna sig sedd och trygg. Genom att erbjuda en skolmiljö som är utformad efter dig vill vi att du som elev ska kunna lämna skolan med så mycket relevant kunskap som möjligt, men också med ett ökat självförtroende och ett större mod än du hade innan du satte foten på Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City. 

På Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City handlar din studietid lika mycket om att utveckla dina ämneskunskaper som att utveckla ditt självförtroende och din förmåga att tänka utanför boxen. Konceptskapande står i fokus, och vår undervisning är verklighetsbaserad. Genom APL (praktik på arbetsplatser) får våra elever praktiska erfarenheter och nyttiga kontakter inför framtiden.  

Lärarna på Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City drivs av kreativitet, glädje och motivation. De är engagerade och experter inom sina respektive ämnesområden. Våra behöriga lärare har många års yrkeserfarenhet från de olika ämnen de undervisar i och kan därför dela med sig av sina egna erfarenheter.

Vi är ett av två DBGY-gymnasium i Malmö. Läs mer om vår systerskola Söderport.

Välkommen till oss!

Visa mer

Kontakta Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City


Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City. Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City hör av sig inom kort!

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA
  • ES
  • HV
  • FS
  • EE

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!