Vi ses på Malmömässan i Hyllie 9-11 november!

Thoren Business School Malmö

Thoren Business School – för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare.

Det som gör Thoren Business School Malmö till en unik skola är våra ambitiösa lärare som tillsammans med våra elever skapar en gemenskap och härlig stämning. Här råder ett fantastiskt arbetsklimat där alla känner sig välkomna. Dessutom ligger vi mitt i centrum med en härlig terrass att ta en kafferast på mellan lektionerna. Hos oss utvecklar du din kreativitet, ditt engagemang och ditt entreprenöriella lärande.

Vi tycker att det är viktigt att varje elev individuellt utvecklar sina kompetenser och färdigheter. Därför jobbar vi med det företagsamma lärandet. Med det menar vi förmågan att se möjligheter och att gå från idé till handling.

Vår ambition är att vår undervisning ska utgå både från individens specifika behov och näringslivets krav och förväntningar. Att därför enbart ha lektioner i klassrum skulle bli ett hinder för våra elevers lärande. Vi utvecklar hela tiden nya former för vår undervisning och lärmiljö så att den blir tillåtande och fylld av möjligheter.

Näringsliv
På Thoren Business School Malmö samarbetar vi med hundratals företag i olika branscher. Tillsammans med dessa får våra elever driva verklighetsbaserade case och projekt – ett grymt tillfälle att knyta kontakter i näringslivet och få en djupare inblick i branschen.

Starta eget företag
Oavsett vilket av våra program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva egna företag. 

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss! 
Telefon:
010-33 10 100
Epost: [email protected]

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Thoren Business School Malmö.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • NA
  • EK
  • SA