Thoren Business School Malmö

Thoren Business School - för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare.

Det som gör Thoren Business School Malmö till en unik skola är våra ambitiösa lärare som tillsammans med våra elever skapar en gemenskap och härlig stämning. Här råder ett fantastiskt arbetsklimat där alla känner sig välkomna. Dessutom ligger vi mitt i centrum med en härlig terrass att ta en kafferast på mellan lektionerna. Hos oss utvecklar du din kreativitet, ditt engagemang och ditt entreprenöriella lärande.

Vi tycker att det är viktigt att varje elev individuellt utvecklar sina kompetenser och färdigheter. Därför jobbar vi med det företagsamma lärandet. Med det menar vi förmågan att se möjligheter och att gå från idé till handling. Vår ambition är att vår undervisning ska utgå både från individens specifika behov och näringslivets krav och förväntningar.

Att därför enbart ha lektioner i klassrum skulle bli ett hinder för våra elevers lärande. Vi utvecklar därför hela tiden nya former för vår undervisning och lärmiljö så att den blir tillåtande och fylld av möjligheter.

Näringsliv
På Thoren Business School Malmö samarbetar vi med hundratals företag i olika branscher. För våra elever innebär det att en del av utbildningen, i form av praktik,  alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag
Oavsett vilket av våra program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss!
Epost: [email protected]

Även vår magnifika kökspersonal fick ta emot fina rosor under onsdagens Alla hjärtans dag. Vi på TBS Malmö vill nu önska er alla ett riktigt härligt Sportlov! ⭐️ #tbsmalmo #affarsgymnasiet #sportlov

Kristian i BP17B är ute på praktik på ett företag som heter Hitta Rådgivare. Idag har hans mentor Linnea varit hos honom på APL-besök. På bilden är han tillsammans med sin handledare Joel Frick. Under sin praktik har Kristian fått lära sig om företaget, göra en konkurrensanalys och titta på deras marknadsföringsstrategier. En mycket rolig och lärorik praktikplats!

❤️❤️❤️ #tbsmalmo #affärsgymnasiet #allahjärtansdag #happyvalentinesday

Idag sprider vi extra mycket kärlek här på TBS. Glad alla ❤️ dag #affärsgymnasiet

Glad Alla hjärtans dag! ❤️ #allahjärtansdag #happyvalentinesday

Idag är vi på besök på Klågerupskolan! 🤟⭐️ #tbsmalmo #affärsgymnasiet #gymnasieval #skolbesök