Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL

NYHET! IB Career-related Programme på SSHL!

Engagerade lärare, enastående support
På SSHL finns flera svenska linjer att välja på. Du kan även läsa IB Diploma. SSHL drivs i stiftelseform vilket innebär att skolan inte är vinstdrivande.

Hos oss kan du studera på svenska eller engelska. SSHL är en mångkulturell mötesplats där du får möjlighet att hitta nya vänner från olika delar av världen.

Väljer du att bli internatelev kommer du att höja ditt fokus och ta dina studier till en ny nivå. Vi erbjuder numera tre olika boendeformer.

Kontakta oss gärna för att boka möte eller besök på skolan: [email protected]

IB Career-related Programme Business & Hospitality Management är ett internationellt gymnasieprogram som kombinerar akademiska studier med praktik i olika branscher. Under utbildningen finns möjlighet att studera och arbeta internationellt. Programmet förbereder dig både för en anställning inom Business & Hospitality och för vidare studier.
IB CP Business & Hospitality Management Programme på SSHL

Kom och provbo hos oss!
Då kommer du att upptäcka att det är något speciellt med att gå på SSHL. Vår personal är otroligt engagerad att få alla elever att känna delaktighet på lektionerna, att känna sig som hemma på sitt elevhem och att skapa en rolig och aktiv fritid.

För mer information och tider gällande möjlighet att provbo:
– besök skolans webbsida sshl.se

Här kan skicka dina frågor till Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL.

• NA
  • EK