Vi ses på Älvsjömässan 22-24 november! Vi ses i monter C 14:01

Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket

Kom och provbo hos oss någon helg!
Då kommer du att upptäcka att det är något speciellt med att gå på SSHL. Vår personal är otroligt engagerad vare sig det gäller att få alla elever att känna delaktighet på lektionerna, att få alla elever att känna sig som hemma på sitt elevhem eller att få hjälp med sin universitetsansökan. Kontakta oss för mer information.

Våra provbo-helger är följande, för mer information och tider se vår hemsida:

• 17-20 oktober 2018
  • 7-10 november 2018
  • 13 -16 februari 2019
  • 27-30 mars 2019

Här kan du få undervisning på svenska eller engelska på SP, EK, NA eller IB. SSHL är en mångkulturell mötesplats där du får möjlighet att umgås med människor från olika delar av världen.

Vänner för livet
Människor som kan bli dina vänner för livet genom de speciella relationer som skapas när man bor tillsammans.

Kontakta oss gärna för att boka besök på skolan via Epost: [email protected]

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket.

• NA
  • IB