Vi ses på Stockholms Gymnasiemässa i Älvsjö 23-25 nov 2017! Välkommen till monter C 13:01

Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket

Bo med dina klasskamrater
Kom och provbo några dagar på SSHL, helt utan kostnad. Då får du möjlighet att vara med på lektioner, delta i fritidsaktiviteter och uppleva hur livet kan vara på en internatskola.

Kom och provbo hos oss någon helg!
Då kommer du att upptäcka att det är något speciellt med att gå på SSHL. Vår personal är otroligt engagerad vare sig det gäller att få alla elever att känna delaktighet på lektionerna, att få alla elever att känna sig som hemma på sitt elevhem eller att få hjälp med sin universitetsansökan. Kontakta oss för mer information.

Här kan du få undervisning på svenska eller engelska på SP, EK, NA eller IB. SSHL är en mångkulturell mötesplats där du får möjlighet att umgås med människor från olika delar av världen.

Vänner för livet
Människor som kan bli dina vänner för livet genom de speciella relationer som skapas när man bor tillsammans.

Kontakta oss gärna för att boka besök på skolan via Epost: [email protected]

Grattis till STUD15 ☀️ #sshl #sigtuna #stud15

Dekaden 2015! #sshl #sigtuna

Best view in Sigtuna 👌🏻☀️ #sshl #sigtuna