Påhlmans Gymnasium

Human Business School

Sätt fart på din karriär!
Är du intresserad av entreprenörskap, mänskligt beteende och vill påverka din omvärld? Då är Påhlmans Gymnasium skolan för dig.

Vi är en affärsskola med humanistisk grund som ligger vid Odenplan i centrala Stockholm. Vi samarbetar med Påhlmans Handelsinstitut, som bedrivit näringslivsanpassade kvalitetsutbildningar inom ekonomi, juridik och kommunikation sedan 1881.

Vår målsättning är att ta det bästa från två världar. Därför kallar vi oss för en Human Business School. Human står för kunskap om vad som får oss människor att må bra, utvecklas och göra gott för andra människor och miljön. Business innebär att vi sätter fart på din karriär.

Du får kunskaper och betyg som gör dig behörig till många högskoleutbildningar, som senare leder till bra jobb i näringslivet.

Vår utgångspunkt är att alla kan få goda kunskaper och höga betyg. Undervisningen är individanpassad och vi tränar kunskap-erna på ett verklighetsnära sätt. Alla elever startar exempelvis skolföretag och vi har studiebesök och gästföreläsare från näringslivet i alla kurser.

Tiden på Påhlmans Gymnasium ska vara både rolig och utvecklande, något som du kan blicka tillbaka på med glädje senare i livet.

Inspireras

Reportage & Nyheter

Våra drömmars stad #stockholmstadsteater

Praktikbesök av treorna i kursen Ledarskap och Organisation. Här lär sig eleverna att sälja kläder! 😊