Påhlmans Gymnasium

Sätt fart på din karriär!

Är du intresserad av entreprenörskap, mänskligt beteende och vill påverka din omvärld? Då är Påhlmans Gymnasium skolan för dig.

Entreprenörskap kompletterat med ledarskap och retorik är stommen i vår profil. Vi är en affärsskola med humanistisk grund som ligger vid Odenplan i centrala Stockholm. Vi samarbetar med Påhlmans Handelsinstitut, som bedrivit näringslivsanpassade kvalitetsutbildningar inom ekonomi, juridik och kommunikation sedan 1881.

Vår målsättning är att ta det bästa från två världar. Därför kallar vi oss för en Human Business School. Human står för kunskap om vad som får oss människor att må bra, utvecklas och göra gott för andra människor och miljön. Business innebär att vi sätter fart på din karriär.

Du får kunskaper och betyg som gör dig behörig till många högskoleutbildningar, som senare leder till bra jobb i näringslivet.

Vår utgångspunkt är att alla kan få goda kunskaper och höga betyg och vi tränar kunskaperna på ett verklighetsnära sätt. Alla elever startar exempelvis skolföretag och vi har många studiebesök och gästföreläsare från näringslivet i alla kurser.

Tiden på Påhlmans Gymnasium ska vara både rolig och utvecklande, något som du kan blicka tillbaka på med glädje senare i livet.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Påhlmans Gymnasium.

• EK