På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Vi ses på Stockholms gymnasiemässa i Älvsjö 21–23 november!

Påhlmans Gymnasium

Sätt fart på din karriär!

Är du intresserad av entreprenörskap, mänskligt beteende och vill påverka din omvärld? Då är Påhlmans Gymnasium skolan för dig.

Entreprenörskap kompletterat med ledarskap och retorik är stommen i vår profil. Vi är en affärsskola med humanistisk grund som ligger vid Odenplan i centrala Stockholm. Vi samarbetar med Påhlmans Handelsinstitut, som bedrivit näringslivsanpassade kvalitetsutbildningar inom ekonomi, juridik och kommunikation sedan 1881.

Vår målsättning är att ta det bästa från två världar. Därför kallar vi oss för en Human Business School. Human står för kunskap om vad som får oss människor att må bra, utvecklas och göra gott för andra människor och miljön. Business innebär att vi sätter fart på din karriär.

Du får kunskaper och betyg som gör dig behörig till många högskoleutbildningar, som senare leder till bra jobb i näringslivet.

Vår utgångspunkt är att alla kan få goda kunskaper och höga betyg och vi tränar kunskaperna på ett verklighetsnära sätt. Alla elever startar exempelvis skolföretag och vi har många studiebesök och gästföreläsare från näringslivet i alla kurser.

Tiden på Påhlmans Gymnasium ska vara både rolig och utvecklande, något som du kan blicka tillbaka på med glädje senare i livet.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Påhlmans Gymnasium.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • SA
  • EK