Torekällgymnasiet

Hos oss får du en riktigt bra utbildning som leder direkt till yrkeslivet eller till vidare studier. Vi arbetar med riktiga uppdrag i samarbeten mellan programmen. Då det är möjligt samarbetar vi med aktörer utanför skolan för att få en tydlig verklighetsanknytning. Det vi gör kan vara till nytta, i och utanför skolan!

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Praktiska Gymnasiet Märsta

Vi på Praktiska tror på idén om lärande genom att varva teori och praktik

• FS
    • BA
    • EE
    • IMV
    • IMY
  • Lilla Akademiens Musikgymnasium

Gymnasiet med världen som arbetsfält

• MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• EK
  • Tibble gymnasium campus Täby

Våra elever känner sig trygga och har mycket stora möjligheter att påverka sina studieresultat

• NA
    • EK
  • LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra

LBS Kreativa Gymnasiet har fått tillstånd att starta skola i Stockholm!

• LBS Kreativa gymnasiet Stockholm Norra

Creators welcome! Skolan finns i kreativa lokaler på Tomtebodavägen 3 i Solna. Hos oss får du ...

• Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare, Trädgårdsmästare eller Naturguide

• RL
    • NB
    • GS

Här kan skicka dina frågor till Torekällgymnasiet.

• BA
  • EE