Vi ses på Dante-mässan på Täby RacketCenter kl. 10:00 - 15:30 den 19 november!

Tibble gymnasium campus Täby

På Tibble Gymnasium möts elever och lärare med olika intressen och skapar en blandning som ingen annan skola har. Hos oss går cirka 1800 elever och du träffar många nya människor och får uppleva spännande möten. Trots storleken är vi måna om att alla elever blir sedda. Tibble är en fantastisk mötesplats där du får kunskap för framtiden och vänner för livet.

Tibbles satsar på kvalitetsutveckling har med stor omsorg tillsatt 31 förstelärare, vilka spelar en central roll i skolutvecklingen. För att ytterligare bidra till den höga kvaliteten har vi knutit ett antal forskare som undervisar våra elever. Våra forskare är väl förtrogna med de krav som universitet och högskola ställer på blivande studenter och har alla en mycket gedigen bakgrund.

Hos leder alla utbildningar till antingen högskoleförberedande examen eller yrkesexamen. Med vår nationella och lokala idrottsutbildning (NIU och LIU) gör vi det även möjligt för dig att kombinera fokus på teoretiska kunskaper med idrottsutövande på hög nivå. 

Tibble Gymnasium ger dig den bästa tänkbara grunden inför framtiden. Kunskap och lärande är i fokus och du ska som elev känna att det är värt att satsa din gymnasietid på Tibble. Vi vill att du ska vara stolt och nöjd med din tid och dina betyg när du lämnar oss för vidare högskolestudier eller yrkesliv.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Tibble gymnasium campus Täby.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • niu
  • NA
  • TE
  • EK
  • SA
  • ES
  • BF