Stjerneskolan

Skolan är en av Värmlands största gymnasier: har elever från många kommuner i Sverige och ett flertal - från andra länder, främst Norge. Elever på Torsby idrottsgymnasium har skoltid på 4 år för att få bästa tänkbara träningsmöjligheter. Inriktning "Mark" på BA erbjuds fr.o.m. lå 2021/22. (Elever kan ange önskemål om inriktningen när de söker till åk 1 inför lå 2020/2021).

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Tingvallagymnasiet

Vi ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i framtiden

• rig
    • niu
    • HA
    • HT
    • EK
    • RL
    • VO

Här kan skicka dina frågor till Stjerneskolan.

• NA
  • IN