Nobelgymnasiet

Nobelgymnasiet är Värmlands största yrkesgymnasium med utbildningar till nästan alla yrkesroller som krävs i ett fungerande samhälle.

Goda chanser till arbete efter studierna
Efter att ha läst på Nobelgymnasiet har du goda chanser till arbete. Skolans avancerade tekniska utrustning och stora verkstäder har plats för allt från virke till hårfönar. Nobelgymnasiets hantverksyrken lockar elever från hela Värmland och även utanför länet.

Introduktionsprogrammen
Om du inte är behörig till gymnasieskolan finns även gymnasieförberedande utbildningar inom alla fem introduktionsprogram.

Utbildning som utvecklar
På Värmlands största gymnasieskola har vi toppresultat gällande trygghet och trivsel! Hos oss möter du personal som bryr sig om dig och ser till att du får en utbildning som utvecklar dig i både teoretiska och praktiska färdigheter.

Gymnasiesärskola
På Nobelgymnasiet finns också gymnasiesärskolans Programmet för fordonsvård och godshantering samt Programmet för fastighet, anläggning och byggnation.

Laddar...

Här kan skicka dina frågor till Nobelgymnasiet.

• FT
  • HV