Sundsta-Älvkullegymnasiet

På Sundsta-Älvkullegymnasiet kan du läsa högskoleförberedande program inom natur, teknik, estetik, humaniora och samhällsvetenskap. Här finns också gymnasiesärskola och introduktionsprogram.

Nybyggd och modern skola
Sundsta-Älvkullegymnasiet kommer bli en av Sveriges största och modernaste gymnasieskolor när den står helt klar läsåret 21/22, men redan läsåret 19/20 flyttar delar av verksamheten in i den första byggnaden. I skolans lokaler ryms bland annat laborationsmiljöer, ateljéer, dans och teaterlokaler, musikstudio, film- och radiostudios, bibliotek, cafeteria och en stor aula.

Gymnasiesärskola
Gymnasiesärskolans nationella program är fyraåriga och innefattar minst 3 600 timmar fördelat på kärnämnen, karaktärsämnen och valbara kurser.

Aktiv elevkår
SÄG:s elevkår är aktiv och genomför en mängd arrangemang under året.

Här kan skicka dina frågor till Sundsta-Älvkullegymnasiet.

• HU
  • ES