S:t Eriks Gymnasium

S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola som ligger på Kungsholmen i Stockholms innerstad. Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum. Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Franska Skolans Gymnasium

Alla elever studerar franska från nybörjarnivå och uppåt

• Yrkesgymnasiet Sollentuna

Mindre snack, mer verkstad.

• HV
    • FS
    • HT
    • BA
    • EE
    • FT
    • BF
    • VO
    • IMV
    • IMY
  • MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• TE
  • Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL

Hos oss kan du studera på svenska eller engelska. Som internatelev är SSHL ditt andra hem.

• IB
  • ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm

Inför ht-2022 flyttar ProCivitas Stockholm till nya Campus Södermalm. Med moderna, nyrenoverade o...

• Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• Bromma Gymnasium

Vi erbjuder utbildningar inom samhällsvetenskap, naturvetenskap, ekonomi och teknik

• niu
    • TE
    • IMS

Här kan skicka dina frågor till S:t Eriks Gymnasium.

• HV
  • EE