Kulturama Gymnasium

Det är något unikt med Kulturama! Här får man vara sig själv.
Det här är två meningar som vi ofta får höra när våra elever beskriver skolan, och det är vi stolta över. Att trivas under sin gymnasietid handlar både om att välja rätt program och att känna att man har hittat rätt miljö. Detta är även viktiga förutsättningar för att kunna nå så långt som möjligt i sitt lärande.

Gymnasieåren är en unik tid i livet där du som elev går från att vara ungdom till vuxen. Att få utveckla sina intressen kan vara avgörande oavsett vad man väljer att göra senare. Varje läsår har vi dessutom flera elever som flyttar till Stockholm för att gå hos oss. Det tar vi som ett högt betyg.

På skolan arbetar vi hårt för att våra elever ska få tre lärorika och givande år. Efter att ha gått Estetiska programmet eller Naturvetenskapsprogrammet hos oss ska du känna dig väl förberedd att möta en föränderlig framtid med hjälp av kreativ förmåga.

Hos oss kan du läsa:

• Högskoleförberedande Estetiska programmet med profilerna:
    - Artist & musiker
    - Singer/songwriter
    - Teater
    - Musikproduktion
    - Musikal
    - Dans
    - Film
    - Foto
    - Konst & Design

• Naturvetenskapsprogrammet, inriktning samhälle, med de tre särskilda varianterna:
    - Bild
    - Dans
    - Musik

Varmt välkommen att söka till Kulturama, om du precis som vi, har ett starkt intresse för estetiska uttryck och kreativitet!

Här kan skicka dina frågor till Kulturama Gymnasium.

• NA
  • ES