Vi ses på Stockholms Gymnasiemässa i Älvsjö 23-25 nov 2017! Välkommen till monter C 03:09

Kulturama Gymnasium

Välkommen till Kulturama – Sveriges största center för estetiska utbildningar!

Det är något speciellt med Kulturama. Det tycker både vi som jobbar här och våra elever. En del framhåller vår gemenskap och sammanhållning. Andra att de äntligen får vara sig själva. Ett är i alla fall säkert. Väljer du att studera på Kulturama blir du en del av många konstnärliga uttryck. Skolan bubblar av positiv energi och det är ingen slump. Våra lärare är engagerade och många är yrkesverksamma vid sidan av undervisningen. På Kulturama kommer du att utvecklas. Du kommer att få jobba hårt – men det blir tre oförglömliga år som du med glädje kommer att se tillbaka på senare i livet.

Varmt välkommen till Kulturama – där dröm blir verklighet!

Estetiska programmet - Kulturama Gymnasium Hammarby Sjöstad
På Kulturama Gymnasium erbjuds du det Estetiska programmet med flera olika profiler. Estetiska programmet är högskoleförberedande. Vi kombinerar personlig utveckling med hög teknisk skicklighet och gedigen teoretisk kunskap. Det betyder att du får en bra grund för både teoretiska och estetiska högskolestudier efter avslutad gymnasiegång hos oss. För att eleverna ska bli det krävs en stor fördjupning, vilket de får på programmet. Var och en av profiler som Kulturama erbjuder utgår från en av fem nationellt fastställda inriktningar på programmet.

Estetiska programmet har flera profiler : Dansare, Skådespelare, Musikalartist,  Artist & Musiker (sång, trummor, bas, gitarr, piano/keyboard eller blåsinstrument), Musikproducent, Konstnär & Designer, Fotograf, Singer/songwriter och Filmare. Det estetiska programmet ger allmän och utökad behörighet till högskolan. Det finns möjligheter att utöka behörigheten genom tillval. Läs mer om estetiska programmet på Kulturama Hammarby Sjöstad.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Naturvetenskapsprogrammet – Kulturama Gymnasium Odenplan
- med särskilda varianterna Bild, Dans och Musik

I det här programmet möts de bästa av två världar. Under dina tre år hos oss får du kombinera vetenskaplig utbildning med ditt intresse för bild, dans eller musik. Du får ta del av hela Kulturamas samlade erfarenhet inom det estetiska området och samtidigt läsa ett nationellt teoretiskt program.

Kulturama Gymnasium arbetar med att kombinera den personliga utvecklingen, hög teknisk skicklighet och en gedigen teoretisk kunskap för att på så sätt förbereda varje elev för de konstnärliga och teoretiska högskolorna. Oavsett vilket mål du har kan Kulturama Gymnasium med sina erfarna lärare erbjuda pedagogik med utgångspunkt från varje enskild elevs individuella förutsättningar. Arbete i små elevgrupper med hög lärartäthet, skapande av viktiga branschkontakter och specialanpassade lektionssalar är några av verktygen för att skapa de bästa förutsättningarna för en högkvalitativ utbildning.

Välkommen till Kulturama – Sveriges största center för estetiska utbildningar!

Våra elever från grundskolan sjunger för världens barn ikväll! Vill du bidra till världens barn? Swischa 9019506 skriv vb17 #världensbarn #kulturamasundbyberg

Skulle du eller någon du känner vilja byta skola? Hör av dig - vi har enstaka restplatser för dig som vill göra verklighet av dina drömmar! www.kulturama.se/gymnasium #kulturama #estetiskaprogrammet

De nyfixade sällskapsytorna på Virkesvägen används redan för fullt! #kulturama

Kulturama Gymnasiums elever i år 2 o 3 hälsar just nu alla nya elever välkomna med en fantastisk show i Multihallen 👏🏻😃#kulturamagymnasium #kulturama #gymnasium #estetiskaprogrammet