Vi ses den 21-23 november 2023 på Stockholmsmässan i Älvsjö!

Kulturama Gymnasium

Det är något unikt med Kulturama! Här får man vara sig själv.
Det här är två meningar som vi ofta får höra när våra elever beskriver skolan, och det är vi stolta över. Att trivas under sin gymnasietid handlar både om att välja rätt program och att känna att man har hittat rätt miljö. Detta är även viktiga förutsättningar för att kunna nå så långt som möjligt i sitt lärande.

Gymnasieåren är en unik tid i livet där du som elev går från att vara ungdom till vuxen. Att få utveckla sina intressen kan vara avgörande oavsett vad man väljer att göra senare. Varje läsår har vi dessutom flera elever som flyttar till Stockholm för att gå hos oss. Det tar vi som ett högt betyg.  

På skolan arbetar vi hårt för att våra elever ska få tre lärorika och givande år. Efter att ha gått Estetiska programmet eller Naturvetenskapsprogrammet hos oss ska du känna dig väl förberedd att möta en föränderlig framtid med hjälp av kreativ förmåga.

NYHET!
Nu kan du söka vår nya profil "Skrivande". Under dina tre år kommer du att skriva texter som noveller, dikter, artiklar/reportage och manus för teater och film.

Kulturamahuset i Hammarby Sjöstad innehåller en mix av lokaler för alla våra konstnärliga och estetiska inriktningar, utbildningar och profiler – musikstudios, bild- och skulptursalar, danssalar, scener, foto- och filmstudios m.m. Våra elever arbetar under hela sin studieresa kontinuerligt med estetiska kurser och genomför produktioner – allt från föreställningar och konserter till vernissage och filmvisningar.

Hos oss kan du läsa:

 • Högskoleförberedande Estetiska programmet med profilerna:
  - Artist & Musiker
  - Dans
  - Film
  - Fotografi
  - Konst & Design
  - Musikal
  - Musikproduktion
  - Singer / songwriter
  - Teater
  - Skrivande
   
 • Naturvetenskapsprogrammet, inriktning samhälle, med de tre särskilda varianterna:
  - Bild
  - Dans
  - Musik

Varmt välkommen att söka till Kulturama, om du precis som vi, har ett starkt intresse för estetiska uttryck och kreativitet!

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Kulturama Gymnasium.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

 • NA
 • ES