Vi ses på Stockholms gymnasiemässa i Älvsjö 21–23 november! Vi finns i montrar C 03:05 & C 01:20

Kulturama Gymnasium

Välkommen till Kulturama!

Det är något unikt med Kulturama. Här får man vara sig själv. Det är två meningar som vi ofta hör från våra elever när de beskriver skolan, och det är vi glada och stolta över. Att trivas under sin gymnasietid handlar både om att välja rätt program och att hamna i rätt miljö. Gymnasieåren är en viktig tid i livet och att få utveckla sina intressen kan vara avgörande oavsett vad man kommer göra senare.

Hos oss kan du gå det estetiska programmet eller naturvetenskapsprogrammet med särskilda varianter inom estetiska uttryck. Båda programmen ger högskolebehörighet. Kombinationen av estetiska och teoretiska studier bidrar till att du får en lustfyllt, omväxlande och utmanande gymnasietid.

Estetiska programmet
På estetiska programmet kan du välja mellan nio olika profiler:

• Artist & musiker - Huvudinstrument
  • Artist & musiker - Singer/songwriter
  • Teater
  • Musikproduktion
  • Musikal
  • Dans
  • Film
  • Foto
  • Konst & Design

Naturvetenskapliga programmet
Det naturvetenskapliga programmet kombinerar det bästa av två världar för dig som gillar det vetenskapliga djupet men också har ett estetiskt intresse. Inriktningen på naturvetenskapsprogrammet är samhälle och vi erbjuder tre särskilda varianter att kombinera med naturvetenskap:

• Bild
  • Dans
  • Musik

Varje läsår har vi flera elever som väljer att flytta till Stockholm för att gå hos oss. Det tar vi som ett högt betyg. På skolan arbetar vi alla för att våra elever ska få tre lärorika och givande år under sin studietid.

Kom gärna på våra öppna hus och infokvällar för att ta del av vår atmosfär eller upplev Kulturama via våra evenemang! Det går förstås även bra att kontakta oss om du har frågor.

Varmt välkommen att söka till Kulturama Gymnasium, om du precis som vi har ett starkt intresse för estetiska uttryck!

Kulturama – Nordens största skola för estetiska utbildningar.

Här kan skicka dina frågor till Kulturama Gymnasium.

• ES
  • NA