Östra Gymnasiet

Vi arbetar efter ledorden resultat, individ och kommunikation. Målet är att hjälpa varje elev till bästa möjliga resultat. Alla elever ska respekteras som individer. Det gäller både i studier och i den personliga utvecklingen. Vi tror att det finns ett viktigt kunskapsutbyte elever emellan, inte bara mellan elev och lärare. Därför lägger vi stor vikt vid möten och kommunikation.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Mimers gymnasium

Ett vanligt gymnasium för dig med Asperger och ADHD

• Hvilan i Stockholm

Hvilan Utbildning vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevaknin...

• Kungsholmens Västra Gymnasium

Skolans pedagogiska idéplattform sätter elevens lärande i centrum

• VO
  • Viktor Rydberg Gymnasium Djursholm

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Kulturama Gymnasium

Välkommen till Kulturama – Sveriges största center för estetiska utbildningar!

• ES
  • Stockholms Hotell & Restaurangskola

Ta chansen att skaffa dig en utbildning inom turism, hotell och restaurang/bageri

• HT
    • RL
    • GS
  • Järna Naturbruksgymnasium

En unik gårdsmiljö där du arbetar med får, häst och kor samt odling och skogsskötsel

• NB
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Östra Gymnasiet.

• EE
  • TE