Stockholm Science & Innovation School - SSIS

Stockholm Science & Innovation School (SSIS) erbjuder en gymnasieutbildning i världsklass i samverkan med våra partners.

Eleverna utvecklar ett entreprenöriellt perspektiv på lärande och blir väl rustade inför högskolestudier.

SSIS är en naturlig samlingsplats för motiverade elever som är öppna för nya idéer och har modet att våga testa nytt och att våga lyckas.

Du möts av en högteknologisk miljö, där lärande, forskning, kultur och näringsliv sammanförs för att skapa en öppen, kreativ och dynamisk mötesplats.

TE INF - Informations- och medieteknik
TE TEK - Teknikvetenskap

Läs mer om oss, våra samarbeten och öppna hus på ssis.stockholm.se

Idag går årets #Hackyourworld av stapeln här i NOD! Våra tvåor är på plats tillsammans med fler gymnasieelever än någonsin för att göra vår stad lite smartare, och göra sitt bästa för att försvara SSIS titel från tidigare år 😊.

Eftermiddagsnöjen på SSIS igår :)

Traditionsenlig fettisdag på SSIS: Eleverna fixar semmelbullar och skolan resten, så blir det semmelfika så här på eftermiddagen!

LANLove ett LAN hjärtats tecken. Av elever för elever. Singstar, mys, tung bas, discolampor, massor av kompisar och kärlek. Strax startar vi på SSIS.

A day in the life of SSIS - robotbyggande på tekniken och design-prototyp-test i gränssnittsdesignen.

Rektor Patrick inleder vårt andra öppet hus nu!