På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

NTI Handelsgymnasiet – Stockholm

Våra utbildningar genomsyras av modernt affärstänkande och företagande. Oavsett om du väljer att börja jobba direkt, starta företag eller plugga vidare så får du en utbildning som arbetsgivarna efterfrågar. Förutom en gedigen utbildning i ekonomi och handel, får du också full koll på de senaste trenderna och den tekniska utvecklingen. För att du ska klara av framtidens affärsutmaningar förbereder vi dig på en värld i ständig förändring. Hos oss får du dessutom starta och driva ett företag på riktigt, i samarbete med Ung Företagsamhet (UF).

LÄGET
NTI Handelsgymnasiet är en skola mitt i innerstan på Hagagatan vid Odenplan, mycket nära både pendeltåg och tunnelbana.

UTBILDNING FÖR FRAMTIDEN
Vi har rekryterat lärare med stor erfarenhet av näringslivet och vår utbildning är anpassad för en digitaliserad framtid.

ORDNING OCH STUDIERO
Hos oss är det trygghet och studiero på lektionerna, vilket behövs för att dina möjligheter att lyckas ska bli så bra som möjligt.

VÅRA PROGRAM:

NTI HANDEL - Handelsprogrammet med inriktning handel och service 
NTI Handelsgymnasiet i Stockholm är en attraktiv skola. Vi har en av de mest sökta utbildningarna i Sverige med inriktningen handel och service – mycket beroende på att vi är en del av verkligheten utanför skolan. Alla elever gör 15 veckors praktik på spännande företag som vi har långtgående samarbeten med. Där får du prova på olika yrken och knyta nya branschkontakter som är nyttiga för den framtida karriären. Många av våra elever erbjuds arbete direkt efter gymnasiet och alla har garanterad möjlighet att läsa in högskolebehörighet.

NTI EKONOMI - Ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi
Programmet innebär att alla elever studerar näthandel – med möjlighet till ytterligare fördjupning i detta viktiga ämne. Man kan helt enkelt kalla utbildningen framtidssäkrad! Alla elever får dessutom starta ett företag på riktigt, i samarbete med UF - Ung Företagsamhet - och göra extern praktik ute i arbetslivet. Detta för att vi eftersträvar en så verklighetsnära utbildning som möjligt.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till NTI Handelsgymnasiet – Stockholm.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • EK
  • HA