Vi ses på Stockholms Digitala Gymnasiemässa 25-27 november!

NTI Handelsgymnasiet – Stockholm

Våra utbildningar genomsyras av modernt affärstänkande och företagande. Oavsett om du väljer att studera vidare, starta företag eller börja jobba så får du en utbildning som arbetsgivarna efterfrågar. Hos oss får du dessutom starta och driva ett företag på riktigt, i samarbete med Ung Företagsamhet (UF). Förutom en gedigen utbildning i ekonomi och handel, får du också full koll på de senaste trenderna och den tekniska utvecklingen. För att du ska klara av framtidens affärsutmaningar förbereder vi dig på en värld i ständig förändring. Vill du vara förberedd, så är det här skolan för dig.

• CENTRALT LÄGE
    Våra ljusa och fräscha lokaler finns mitt i Stockholm, precis vid Odenplan, nära både pendeltåg, tunnelbana och viktiga samarbetspartners som butiker, företag och universitet.

• UTBILDNING FÖR FRAMTIDEN
    Vi har rekryterat lärare med stor erfarenhet av både entreprenörskap och näringsliv, som utbildar för en digital framtid. Hos oss kan du exempelvis certifiera dig i Excel och lära dig mer om handel på nätet.

• SAMHÖRIGHET OCH STUDIERO
    Hos oss är det ordning och studiero på lektionerna, vilket är en förutsättning för att du ska lyckas med dina studier. Det, tillsammans med den goda samhörigheten mellan eleverna på skolan, skapar en härlig stämning och en rolig tid på gymnasiet!

Läs mer om oss på vår hemsida!

Om NTI Gymnasiet
NTI Gymnasiet har 29 skolor över hela Sverige profilerade mot tech (NTI Gymnasiet), science (NTI Vetenskapsgymnasiet) och business (NTI Handelsgymnasiet). Gemensamt för alla våra skolor är vårt fokus på digitalisering och ny teknik. Digitaliseringen är här för att stanna och kräver inte bara digital och teknisk kunskap, utan också förmågan att ligga steget före och tänka nytt. Därför ser vi till att alla våra elever får digital spetskompetens, en förståelse för ny teknik och träning i innovation redan på gymnasiet.

Vi har 9 skolor i Stockholms län:

NTI Handelsgymnasiet Stockholm

NTI Gymnasiet Nacka

NTI Gymnasiet Stockholm Odenplan

NTI Gymnasiet Sundbyberg

NTI Gymnasiet Södertälje

NTI Gymnasiet Södertörn

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm Kungsholmen

NTI Vetenskapsgymnasiet Solna Karlberg

NTI Gymnasiet Sollentuna

Här kan skicka dina frågor till NTI Handelsgymnasiet – Stockholm.

• EK
  • FS