Österåkers gymnasium

Skolan finns i ljusa, öppna lokaler i centrala Åkersberga. Det är en trivsam och lagom stor skola där alla elever blir sedda och personligt bemötta och får ännu lite extra av skolans elevhälsopedagog som hjälper till med det mesta. Skolans personal vill att lärandet ska vara synligt och så tydligt som möjligt för varje enskild elev!

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium är en skola för dig som är studiemotiverad

• VO
  • NTI Gymnasiet Södertörn

NTI Gymnasiet Södertörn startade 2001 som en av de första fristående skolorna med IT-inriktning o...

• EE
    • IMY
  • Snitz gymnasium - Stockholm

Nå din potential med individuellt anpassad utbildning!

• EE
    • IMV
    • IMY
  • Kristofferskolan

Inom ramen för undervisningen gör våra gymnasieelever vanligen två till tre längre resor

• Lilla Akademiens Musikgymnasium

Gymnasiet med världen som arbetsfält

• Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• niu
  • Kulturama Gymnasium

På Kulturama Gymnasium kan du gå Estetiska programmet, Samhäll och Naturvetenskapsprogrammet.

Kontakta Österåkers gymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Österåkers gymnasium. Österåkers gymnasium hör av sig inom kort!

• niu
  • IMA