På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Vi ses på Stockholms gymnasiemässa i Älvsjö 21–23 november!

Nacka Gymnasium

En skola där det hela tiden händer roliga och intressanta saker – det märker du så fort du sätter din fot på Nacka gymnasium

Många elever och föräldrar beskriver Nacka gymnasium som en ”riktig skola” där utbildningen står i centrum och där lärarna bryr sig om sina elever. Att skolan är det gymnasium i Stockholms län som har flest förstahandssökande tycker vi visar på nöjda elever och 20 utbildningar av hög kvalité. Sveriges kommuner och landstings jämförelser av kommunala gymnasieskolor visar också att Nacka gymnasium är en av Sveriges bästa gymnasieskolor sett till betyg samt hur många elever som tar en gymnasieexamen. 

Vårt omfattande internationella kontaktnät tar dig med ut i världen på språkutbyte, EU-projekt och studieresor. På NA och SA Utland läser du en termin vid en engelsk gymnasieskola utan att förlänga din studietid. På vår nya inriktning Internationell ekonomi lär du dig hur ekonomi och handel fungerar i ett internationellt perspektiv och i samband med gymnasiearbetet i år tre görs också fältstudier i en europeisk storstad. 

Av våra fyra inriktningar av naturprogrammet är NA Biomedicin är unik inriktning för dig som är intresserad av att studera vidare till läkare eller veterinär efter gymnasiet. 

Är du intresserad av IT kan du välja teknikprogrammet – Informations- och medieteknik, elprogrammet – Dator- och kommunikationsteknik eller samhällsvetenskapsprogrammet – Medier, information och kommunikation. På elprogrammet ges du möjlighet till CCNA-certifiering. 

Vi har även tre unika estetiska utbildningar, så kallade särskild variant. Teknik och musik är en särskild variant av Teknikprogrammet men med inriktning musik och musikproduktion. Konst och design samt Musik-produktion är särskilda varianter av samhällsvetenskapsprogrammet men med flera estetiska kurser. Vilket program du än väljer kommer du kanske snart själv att upptäcka den stora skolans möjligheter.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Nacka Gymnasium.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • SA
  • NA
  • BA
  • EK
  • EE
  • TE
  • IM
  • GS
  • GSI