Lunagymnasiet

Lunagymnasiet vänder sig till elever med Aspergers syndrom, ADHD och liknande neuropsykiatriska funktionsvariationer. Vi erbjuder en anpassad skola med höga kvalitetskrav och skickliga pedagoger som anpassar undervisningen för varje elev.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Enskilda Gymnasiet

Vi hjälper våra elever att uppnå sådana resultat att de kan söka till de bästa universiteten

• Kunskapsgymnasiet Globen

Kunskapsgymnasiets arbetssätt sätter ditt resultat i fokus

• niu
    • EK
    • VO
  • Thorildsplans Gymnasium

Hos oss får du en stabil grund - så att du kan nå dina mål! Thorildsplans gymnasium har en sti...

• TE
    • EK
    • EE
  • Kulturama Gymnasium

På Kulturama Gymnasium kan du gå Estetiska programmet och Naturvetenskapsprogrammet

• Ingridskolans Gymnasium

En speciell skola för elever med Aspergers syndrom

• IMA
    • IMV
  • Cirkusgymnasiet

En högskoleförberedande spetsutbildning i nycirkus med elever från hela Norden.

• Snitz gymnasium - Stockholm

Nå din potential med individuellt anpassad utbildning!

• EE
    • IMV
    • IMY

Här kan skicka dina frågor till Lunagymnasiet.

• IMA