Lunagymnasiet

Lunagymnasiet vänder sig till elever med Aspergers syndrom, ADHD och liknande neuropsykiatriska funktionsvariationer. Vi erbjuder en anpassad skola med höga kvalitetskrav och skickliga pedagoger som anpassar undervisningen för varje elev.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Vackstanäsgymnasiet

Textil design, Personlig tränare, Kock eller bagare, Trädgårdsmästare eller Naturguide

• niu
    • RL
    • BF
    • NB
    • AGN
  • Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• niu
    • EK
  • Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
  • NTI Gymnasiet Stockholm Odenplan

NTI Gymnasiet i Stockholm, alldeles vid Odenplan, är en väletablerad skola där vi erbjuder underv...

• TE
  • CyberGymnasiet Stockholm

Välkommen till en skola där alla kan mer!

• TE
    • EK
    • HU
    • HV
  • S:t Martins gymnasium

Välkommen till gymnasiet där eleven står i fokus

• HV
    • FT
    • BF
    • IMA
    • IMS
  • Snitz gymnasium - Stockholm

Nå din potential med individuellt anpassad utbildning!

Kontakta Lunagymnasiet

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Lunagymnasiet. Lunagymnasiet hör av sig inom kort!

• IMA