Högbergsskolan

Gymnasietiden är en viktig period i våra liv. Kanske finns det inget annat skede i livet när vi utvecklas lika mycket. Utbildningen är en väsentlig del av denna utvecklingsfas, men minst lika viktigt är det att vi får stimulans att utvecklas socialt och personligt. Det gör inte bara att vi växer som människor, det gör dessutom att vi trivs och har kul. På Högbergsskolan tror vi att det är en förutsättning för att man ska lyckas med sina mål.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Yrkesplugget i Uppsala

Vi vet vad bygg- och fordonsbranschen vill ha.

• Yrkesgymnasiet Uppsala

Yrkesgymnasiet Uppsala har helt nyrenoverade lokaler och dessa präglas av ljus och fin atmosfär...

• Wilhelm Haglunds Gymnasium

Utbildningen har en stark förankring i arbetslivet

• JENSEN gymnasium Uppsala

Chromebooks och Google Apps hjälper till att göra undervisningen både mer effektiv och roligare!

• Bruksgymnasiet

På Bruksgymnasiet får du en trygg och trivsam studiemiljö i fräscha lokaler

• Kunskapsgymnasiet Uppsala

Kunskapsgymnasiets arbetssätt sätter ditt resultat i fokus

• Grillska Gymnasiet i Uppsala

En mänskligare skola för ett mänskligare samhälle!