Danderyds Gymnasium

Danderyds gymnasium är en attraktiv skola med många sökande till ett stort utbud av utbildningar. De flesta av våra elever fortsätter till universitet och högskola. Duktiga medarbetare med hög andel behöriga lärare, bra lokaler, god ekonomi och en personlig mentor betyder mycket får att du ska nå goda studieresultat. Men det hänger på dig om du ska lyckas.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Hersby Gymnasium

Hög kvalitet och stor valfrihet

• niu
  • Viktor Rydberg Gymnasium Djursholm

Skaffa dig en gedigen akademisk grund samtidigt som du utvecklar din kreativitet

• Berga Naturbruksgymnasium

Berga är gymnasiet för dig som är intresserad av hästar, djursjukvård, lantbruk mm

• niu
    • NB
  • NTI Gymnasiet Sollentuna

NTI är en modern arbetsplats för unga människor

• HA
    • EE
  • Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
  • NTI Gymnasiet Gärdet

På NTI Gymnasiet Gärdet arbetar vi med kommunikation för att möta upp dagens teknik – och t...

• ES
  • Distra Gymnasium

Vi erbjuder en praktisk utbildning för framtida jobbmöjligheter

• BA
    • HA
    • IM

Här kan skicka dina frågor till Danderyds Gymnasium.