Danderyds Gymnasium

Danderyds gymnasium är en attraktiv skola med många sökande till ett stort utbud av utbildningar. De flesta av våra elever fortsätter till universitet och högskola. Här finns engagerade medarbetare och en hög andel behöriga lärare. Bra och välutrustade lokaler, en trygg och trivsam skolmiljö och hög kvalité på skolmaten är också viktiga faktorer för goda studieresultat.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Hersby Gymnasium

Hög kvalitet och stor valfrihet

• IMA
  • Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
    • IMV
    • IMY
    • AGN
  • Sjölins Gymnasium Södermalm

På Sjölins Södermalm står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

• Bromma Gymnasium

Vi erbjuder utbildningar inom samhällsvetenskap, naturvetenskap, ekonomi och teknik

• Thorildsplans Gymnasium

Hos oss får du en stabil grund - så att du kan nå dina mål! Thorildsplans gymnasium har en sti...

• EE
  • JENSEN Gamla stan

Sveriges bästa UF-skola!

• FS
  • Sjölins Gymnasium Nacka

På Sjölins Gymnasium står du med en fot i skolan och den andra i verkligheten

Kontakta Danderyds Gymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Danderyds Gymnasium. Danderyds Gymnasium hör av sig inom kort!

• AGN