NTI Gymnasiet Södertälje

NTI Gymnasiet i Södertälje är ingen fabrik. Här satsar vi på en lugn och intim miljö där alla känner varandra och där det finns utrymme för flexibilitet utifrån elevens behov. Vi är det självklara valet för den IT-intresserade och personalgruppen har en unik och bred programmeringskompetens. Vill du programmera spel, lära dig nätverks- och hårdvaruprogrammering eller förbereda dig för högskolans ingenjörsprogram? Då är vi skolan för dig! Här har du dessutom möjlighet att göra utlandspraktik, exempelvis i England och Portugal.

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På 20 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Här kan skicka dina frågor till NTI Gymnasiet Södertälje.

• EE
  • TE