Anna Whitlocks gymnasium

Anna Whitlocks gymnasium är Stockholms nya gymnasium för bildning och innovation. I nya undervisningslokaler utforskar elever och lärare, med hjälp av vetenskap, estetik och digital teknik hur vi utformar ett framtida hållbart samhälle.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL

Hos oss kan du studera på svenska eller engelska. Som internatelev är SSHL ditt andra hem.

• IB
  • Marina Läroverket

OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan - Välkommen ombord!

• NB
    • MX
  • Mimers gymnasium

Ett vanligt gymnasium för dig med Asperger och ADHD

• Didaktus Liljeholmen

Alla som går på Didaktus kan bli högskolebehöriga!

• BF
    • VO
    • IMY
  • Stockholm Science & Innovation School - SSIS

SSIS erbjuder en gymnasieutbildning i världsklass!

• MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• ES
  • Norra Real

Norra Real är skolan för dig som vill ha en god grund att stå på inför allt vad vuxenlivet

• HU
    • IMV

Här kan skicka dina frågor till Anna Whitlocks gymnasium.

• ES
  • IMA