Young Business Creatives, YBC

Våra elever är inte bara elever. Våra lärare är inte bara lärare. Och vår skola är inte bara en skola. Vi vill förändra världen. Vårt sätt att leva förändras i allt snabbare takt. Samma sak gäller framtidens arbetsmarknad. Det ställer helt nya krav på både på kompetens, förmågor och på oss själva.

UTVALDA SKOLOR OCH UTBILDNINGAR

• Mimers gymnasium

Ett vanligt gymnasium för dig med Asperger och ADHD

• IMV
  • Kunskapsgymnasiet Liljeholmen

Kunskapsgymnasiets arbetssätt sätter ditt resultat i fokus

• Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna

För dig som vill vidare. Mycket vidare.

• Thoren Business School Stockholm

Traditionell kunskap. Verkligt företagande. Global förståelse. Allt förenat i en stark skolanda.

• Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL

Hos oss kan du studera på svenska eller engelska. Om du väljer internat blir SSHL ditt andra hem.

• IB
  • Spånga Gymnasium

Om du väljer Spånga Gymnasium väljer du en av Stockholms populäraste ytterstadsskolor

• NB
    • IMV
    • IMY
    • AGN
  • Östra Gymnasiet

Östra gymnasiet är en modern, öppen och ljus kommunal gymnasieskola med 870 studiemotiverade elev...

• TE
    • EE
    • AGI
    • AGN

Kontakta Young Business Creatives, YBC

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, vill gå på öppet hus eller har frågor till Young Business Creatives, YBC. Young Business Creatives, YBC hör av sig inom kort!