Young Business Creatives, YBC

Våra elever är inte bara elever. Våra lärare är inte bara lärare. Och vår skola är inte bara en skola. Vi vill förändra världen. Vi är Young Business Creatives. Vårt sätt att leva förändras i allt snabbare takt. Samma sak gäller framtidens arbetsmarknad. Det ställer helt nya krav på både på kompetens, förmågor och på oss själva.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium är en skola för dig som är studiemotiverad

• VO
  • Svea Gymnasium

Nytt gymnasium från och med hösten -19 Svea Gymnasium – för dig som siktar högt med både...

• Värmdö gymnasium

Kunskaper, varierat arbetssätt och personlig utveckling

• Nordiska Musikgymnasiet

Nordiska Musikgymnasiet är ett internationellt präglat musikgymnasium

• JENSEN gymnasium Internationella

För dig med globala ambitioner!

• VO
  • MediaGymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst

• Kulturama Gymnasium

Välkommen till Kulturama – Sveriges största center för estetiska utbildningar!

• NA

Här kan skicka dina frågor till Young Business Creatives, YBC.