Vi ses på Stockholms Gymnasiemässa i Älvsjö 23-25 nov 2017! Välkommen till monter C 14:49

Tyresö Gymnasium

VI vet att ditt gymnasieval är svårt

Nu ska du göra ditt gymnasieval. Du ska fatta beslut om ditt nästa utbildningssteg. Ett beslut som ska vara hållbart i det korta och långa perspektivet. Om framtiden vet vi inte mer än att förändringstakten går i rasande fart och de kompetenser som är attraktiva idag, och på en framtida arbetsmarknad, ökar i omfång och komplexitet.

Tyresö gymnasium erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar. Kännetecknande för oss är vår gemenskap, vårt engagemang och de höga förväntningar vi har på varandra. Förutom goda ämneskunskaper betonar vi också samarbetsförmåga, kreativitet, initiativkraft, självständighet, förmågan att se möjligheter och omsätta idéer i praktisk handling. Våra elever tillåts aldrig vara passiva konsumenter av faktakunskaper. Vi utbildar aktiva elever som producerar egen kunskap och därmed bidrar till allas vidare lärande.

Elever är underbart olika och vi lever i en värld som förändras snabbt. Det gillar vi! Hos oss står lärande, goda resultat och en mångsidig utveckling efter vars och ens individuella förutsättningar i centrum.

Välkommen till Tyresö gymnasium. Vi kommer se till att du får rätt färdigheter och verktyg för att kliva ut i framtiden!

Nu är våren i full blom! #vår #tyresögymnasium

Nu är våren i full blom!
#vår #tyresögymnasium

#nuärdetvinterigen #tyresögymnasium #tarhelg #pålandet